Ivana Galić – vokalna klinika

Renomirana vokalistica Ivana Galić će, u sklopu LOOP Glazbene klinike na Špancirfestu, 25. kolovoza 2019. godine održati Masterclass radionicu – vokalnu kliniku, u Varaždinskoj kući u Gajevoj ulici. Polaznicima radionice prenijet će dio svog zavidnog glazbenog znanja, te s njima i zapjevati.

Ivana Galić magistrirala je solo pjevanje na jednoj od  najprestižnijh akademija, Royal College of Music u Londonu, kao stipendistica triju britanskih zaklada. Uz aktivnu pjevačku karijeru, bavi se i tzv. cross pedagogijom (paralelno podučava klasičnu tehniku i tehniku modernih glazbenih stilova, CCM Styles, belting), te je jedna od rijetkih na ovim prostorima koja posjeduje diplomu The Associated Board of the Royal Schools of Music, priznatu u cijelom svijetu.

O beltingu, pravilnom izgovoru u pjevanju, problemima s glasnicama…

Vodila je radionice u Hrvatskoj, Keniji i Engleskoj, a u sklopu vokalne klinike u Varaždinu pojasnit će razlike između klasične tehnike i tehnike modernih stilova i mjuzikla-belting, te dati odgovore na pitanja kao što su: kako pravilno beltati, što je belting i kad i zašto “beltamo”, kako miješati ton, te kako dobiti različite kvalitete vokala položajem jezika, usta i čeljusti?

Na radionici će biti riječi i o mjestu rezonance kod pojedinih stilova i pozicijama za određeni stil, o problematici engleskog jezika u glazbi, te o tome kako pravilno izgovarati. Polaznici će moći doznati više i o problemima s glasnicama kod nepravilne tehnike. Sudjelovanje u ovoj, kao i svim drugim radionicama u sklopu LOOP Glazbene klinike na Špancirfestu je besplatno, a prijaviti se možete na e-mail klinika@loop.hr.

Nakon što održi radionicu u Gajevoj ulici, Ivana Galić će s pratećim bendom održati koncert na festivalskoj pozornici na glavnom gradskom trgu Korzu. Publici će se predstaviti s gospel programom I BELIEVE.

Jedva čekamo i sigurno idemo. Dođite i vi!

IVANA GALIĆ – Masterclass radionica – vokalna klinika

Varaždinska kuća u Gajevoj ulici

25. kolovoza 2019. godine, od 18:00 sati

Više o Ivani Galić na: https://agencija.loop.hr/ivana-galic/ i https://www.ivanagalic.com/.

Filed under: NovostiTagged with: , , , , , , , ,

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Comment *

Name *
Email *
Website