Digitalni mikseri: trikovi i savjeti za dobar sound

Nakon niza uspješnih radionica u sklopu programa LOOP Glazbene Klinike, ponovo nam se pridružuje Zvonimir Novak – Zvonča s radionicom korištenja digitalnih miksera i slaganja dobrog sounda. Trikovi i savjeti za dobar sound su nadasve korisni, i dobro je znati ih. Osobito za sve one izvođače koji nisu u prilici imati vlastitog ton majstora. No, i za sve one koji već ponešto znaju o slaganju zvuka, ali ih zanimaju još neke sitnice kako složiti sound dostojan velikih dvorana i stadiona. Naravno, uz ograničenja opreme kojom raspolažu.

Zvonča nam donosi gomilu starih i novih trikova i savjeta kako uz pomoć digitalnog miksera složiti dobar sound na svirci vašeg glazbenog sastava. Bilo da je riječ o profi ili malo manje profi opremi, Zvonimir će nas najprije podsjetiti na osnove zvuka i elemenata miksa. Zatim će nam pokazati osnove slaganja zvuka na digitalnom mikseru, nakon čega će uslijediti niz praktičnih primjera i savjeta, kao i trikova kako da vaš bend zvuči spektakularno na svakoj živoj svirci – barem što se slaganja zvuka tiče. Jer, svi valjda znamo da dobar tonac može i iz prosječnog benda izvući dobar sound, a loš tonac i od najboljeg benda može napraviti užasan sound… Naravno, nije sve baš tako crno i bijelo.

Pridružite nam se u srijedu 22.3.2023. godine s početkom u 18:00 sati u prostorima LOOP Glazbene Klinike na adresi Gornji KuršanecFrankopanska 1.

Predavač na ovoj radionici je Zvonimir Novak, tonac s 20-godišnjim iskustvom slaganja dobrog sounda i live sound engineeringa, s bogatim praktičnim iskustvom ozvučavanja live koncerata i događanja različitih karaktera i veličina. Tijekom radionice će se koristiti jedna od najpoznatijih i najkorištenijih mikseta današnjice Behringer X32, a LOOP music shop i LOOP Glazbena Klinika su osigurali osvježenje za sve polaznike i niz iznenađenja.

“Kako na gažu bez tonca?! Kako i zadnji set odsvirati da se čuje kao prvi?! To su samo neke od tema koje ćemo obraditi. Definitivno nas očekuju dva sata ispunjena korisnim i zanimljivim informacijama o dobrom zvuku!” – Zvonimir Novak, predavač

Cijena radionice: 35 EUR

Popusti za 2 i više članova iz istog benda: 10%

Prijave primamo putem e-maila klinika@loop.hr ili na mobitel 098/267-316 (Marko).