Bubnjevi

Edukativni program sviranja bubnjeva i udaraljki namijenjen je polaznicima koji navedene instrumente još nikad nisu svirali, ali i onima koji već imaju određena predznanja koja žele dodatno unaprijediti.

Polaznici edukacije uče osnove koje su zajedničke svim glazbenim stilovima, a nakon toga mogu sami odabrati određeni glazbeni pravac koji ih posebno interesira, pri čemu postoji i mogućnost kombiniranja raznih stilova.

U odabiru smjera glazbenog obrazovanja, bilo klasičnog ili popularnog (jazz, blues, pop, rock…), polaznike edukacije vode stručni nastavnici s dugogodišnjim iskustvom u predavanju i izvođenju klasične i popularne glazbe.

Program sviranja bubnjeva – grupna ili individualna nastava

Grupna nastava izvodi se u grupama od 2 do 5 polaznika, s mogućnošću individualnog pristupa i prilagođavanja programa unutar grupe.

Individualna nastava u potpunosti je prilagođena određenom polazniku, ovisno o razini glazbenog predznanja i vještini sviranja bubnjeva.

Cijene za edukativni program sviranja bubnjeva:

  • osnove sviranja bubnjeva – rad u grupi od 2 do 5 polaznika, 1 školski sat tjedno – 40,00 EUR/mjesečno,
  • kreativne napredne tehnike sviranja bubnjeva – individualni rad, (raspored u dogovoru s predavačem) – 25,00 EUR po školskom satu.

Prijave i više informacija

Prijave za edukaciju sviranja bubnjeva i udaraljki u LOOP Glazbenoj klinici moguće su putem prijavnice: OVDJE.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, javiti nam se možete putem e-maila klinika@loop.hr ili telefonski na 098/267-316.

Više informacija dostupno je i na našoj službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/LoopGlazbenaKlinika/

Molimo da uzmete u obzir da osobne podatke polaznika i zainteresiranih tretiramo u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).