Pjevanje

Kroz edukativni program pjevanja nudimo mogućnost savladavanja osnovnih tehnika pjevanja koje su zajedničke svim glazbenim stilovima, nakon čega polaznik edukacije može sam odabrati kojem glazbenom pravcu će se posvetiti, pri čemu postoji i mogućnost kombiniranja raznih stilova.

U odabiru smjera glazbenog obrazovanja, bilo klasičnog ili popularnog (jazz, blues, pop, rock…), polaznike edukacije vode stručni nastavnici s dugogodišnjim iskustvom u predavanju i izvođenju klasične i popularne glazbe.

Nastava je namijenjena svima koji žele poraditi na svojim vokalnim sposobnostima, bez obzira na glazbeno predznanje. Na satovima pjevanja dobrodošli su i članovi zborova, kao i glazbenih sastava i bendova, bilo da su glavni ili back vokali.

Grupna ili individualna nastava

Grupna nastava izvodi se u grupama od 2 ili 5 polaznika, s mogućnošću individualnog pristupa i prilagođavanja programa unutar grupe.

Individualna nastava u potpunosti je prilagođena određenom polazniku, ovisno o razini glazbenog predznanja i vještini pjevanja.

Cijene edukativnih programa pjevanja:

  • osnove pjevanja – rad u grupi od 2 ili 5 polaznika,  1 školski sat tjedno – 380,00 kn/mjesečno,
  • kreativne tehnike pjevanja – individualni rad, paket 5 školskih sati (raspored u dogovoru s predavačem) – 550,00 kn
  • pjevanje za bendove – 2 do 6 članova benda – 200 kn za 60 minuta.

Prijave i više informacija

Prijave za edukaciju pjevanja u LOOP Glazbenoj klinici moguće su putem prijavnice: OVDJE.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, javiti nam se možete putem e-maila klinika@loop.hr ili telefonski na 099/731-6785 ili 040/310-999.

Više informacija dostupno je i na našoj službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/LoopGlazbenaKlinika/

Molimo da uzmete u obzir da osobne podatke polaznika i zainteresiranih tretiramo u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).