Upisi u LOOP Glazbenu kliniku kroz cijelu godinu

Za učenje sviranja ili pjevanje nikad nije kasno. U LOOP Glazbenoj klinici s edukacijom možete krenuti bilo kada, jer su upisi u LOOP Glazbenu kliniku mogući kroz cijelu godinu.

Na našim internetskim stranicama možete provjeriti koje redovne edukativne programe i dodatne pogodnosti nudimo svojim polaznicima. Također, saznajte sve o našim predavačima.

Upisi u LOOP Glazbenu kliniku

Prijaviti se možete osobno u našem uredu Gornjem Kuršancu, Frankopanska 1. Nalazimo se 2 km od Varaždina i 10 km od Čakovca. Prijave i dodatne informacije dostupne su i telefonski na 040/310-999 ili 099/731-6785, ili e-mailom na klinika@loop.hr.

U LOOP Glazbenoj klinici nudimo individualizirani pristup, i stoga edukativne programe mogu upisati djeca, odrasli, početnici, amateri, ali i profesionalci.

Polaznici imaju mogućnost priključiti se nekoj od grupa ili dogovoriti individualne sate – kako za pjevanje, tako i za sviranje električne ili akustične gitare, bas gitare, bubnjeva ili klavira/klavijatura.

Moderan program edukacije uz brojne pogodnosti

Ono po čemu se LOOP Glazbena klinika ističe su moderan i učinkovit program edukacije. Učenje, odnosno usavršavanje sviranja ili pjevanja izvode se uz vrhunske predavače s bogatim sviračkim i pjevačkim iskustvom.

U LOOP Glazbenoj klinici polaznicima se nudi rad na suvremenim instrumentima i glazbenoj opremi. Polaznicima koji nemaju svoj instrument omogućavamo besplatno korištenje naših instrumenata u trajanju od dva mjeseca. Nakon toga, dajemo mogućnost najma ili kupnje instrumenata po povoljnijim uvjetima u LOOP music shopu u Ulici Stanka Vraza 6 u Varaždinu.

To su samo neke od pogodnosti koje nudimo polaznicima redovne edukacije u LOOP Glazbenoj klinici. Uz rad u vrhunskim uvjetima, nudimo našim polaznicima i mogućnost sudjelovanja u dodatnim edukativnim programima, radionicama, klinikama i kampovima – besplatno ili po povoljnijim uvjetima.

Ne gubite vrijeme. Javite nam se i postanite jedan od zadovoljnih polaznika LOOP Glazbene klinike!
Upisi u LOOP Glazbenu kliniku su mogući uvijek!

Prijavite se već danas putem emaila na klinika@loop.hr.