Gitara

Program sviranja gitare

Edukativni program sviranja akustične ili električne gitare namijenjen je polaznicima koji navedene instrumente još nikad nisu svirali. Ali i onima koji već imaju određena predznanja koja žele dodatno unaprijediti.

Polaznici edukacije uče osnove koje su zajedničke svim glazbenim stilovima. Nakon toga mogu sami odabrati određeni glazbeni pravac koji ih posebno interesira. Postoji i mogućnost kombiniranja raznih stilova.

U odabiru smjera glazbenog obrazovanja, bilo klasičnog ili popularnog (jazz, blues, pop, rock), polaznike edukacije vode stručni nastavnici s dugogodišnjim iskustvom u predavanju i izvođenju klasične i popularne glazbe.

Budući da je gitara danas jedan od najraširenijih, odnosno najpopularnijih instrumenata, prve grupe polaznika edukacije u LOOP Glazbenoj klinici fokusirane su na kreativne tehnike blues, rock i country sviranja gitare – za početnike i naprednije svirače. Polaznicima je omogućeno testiranje i sviranje na raznim tipovima pojačala, efekata i instrumenata.

Gitara – Grupna ili individualna nastava

Grupna nastava izvodi se u grupama od 2 do 5 polaznika, s mogućnošću individualnog pristupa i prilagođavanja programa unutar grupe.

Individualna nastava u potpunosti je prilagođena određenom polazniku, ovisno o razini glazbenog predznanja i vještini sviranja gitare.

Cijene edukativnih – program sviranja gitare

  • grupna nastava – sviranje gitare za početnike – trajanje nastave 10 mjeseci, 1 školski sat tjedno, rad u grupi 3 – 5 polaznika (fiksni raspored, grupe utorkom, petkom ili vikend) – 40 EUR mjesečno
  • osnove sviranja gitare – rad u grupi od 2 do 5 polaznika, 1 školski sat tjedno (raspored u dogovoru s predavačem) – 17 EUR/šk.sat,
  • kreativne napredne tehnike sviranja gitare – individualni rad (raspored u dogovoru s predavačem) – 20 EUR/šk.sat.

Prijave i više informacija

Prijave za edukaciju sviranja akutsične ili električne gitare u LOOP Glazbenoj klinici moguće su putem prijavnice: OVDJE.

Prijave za edukaciju sviranja gitare u LOOP Glazbenoj klinici moguće su i putem e-maila klinika@loop.hr ili telefonski na 098/267-316.

Više informacija dostupno je i na našoj službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/LoopGlazbenaKlinika/

Molimo da uzmete u obzir da osobne podatke polaznika i zainteresiranih tretiramo u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).