LOOP Glazbena klinika u novim prostorima

Kako bi smo još više podigli kvalitetu usluge za naše polaznike i predavače, opremili smo potpuno nove glazbene kabinete.

Novi prostori opremljeni su najmodernijim glazbenim instrumentima, a svaki od njih ima i vlastito ozvučenje, te računalo s pristupom internetu. Želja nam je našim polaznicima pružiti što kvalitetnije uvjete za individualni rad s predavačem, ali i za grupno muziciranje.

Tematski kabineti

Glazbeni kabineti opremljeni su tematski, pa tako primjerice klaviristi imaju zasebni kabinet opremljen kvalitetnim pianinom za polaznika, ali i predavača. To im omogućava simultani rad uz najkvalitetnije uvjete. Gitaristički kabinet pak je opremljen različitim vrstama gitara: električnim, akustičnim, klasičnim, bas gitarama i velikim izborom gitarskih pojačala i efekata, za korištenje tijekom edukacije.

Što je zapravo LOOP Glazbena klinika?

LOOP Glazbena Klinika nudi moderne programe glazbene edukacije za djecu, početnike ili iskusne glazbenike, bez obzira na životnu dob, preferirane stilove glazbe i glazbeno predznanje polaznika. Edukacija se izvodi u obliku redovne nastave, kroz individualne sate, te kroz fokusirane i specijalizirane radionice i klinike, uz vrhunske glazbenike kao predavače. Tu su i glazbeni kampovi za djecu tijekom školskih praznika, kao i drugi razni programi besplatnih radionica. Okupljamo ponajbolje predavače s ovih prostora. Predavački tim LOOP Glazbene Klinike čine redom vrhunski edukatori, školovani glazbenici i glazbenici s dugogodišnjim aktivnim iskustvom sviranja i pjevanja na sceni. Osim toga uz nas je i mreža vrhunskih glazbenika s domaće i regionalne scene, koji nesebično prenose svoje znanje i iskustvo na sve naraštaje zainteresiranih za glazbenu edukaciju i unapređivanje vlastitih znanja i vještina.

Gdje se nalazi LOOP Glazbena klinika?

Nalazimo se u prostorima LOOP Glazbene agencije, u Gornjem Kuršancu, Frankopanska 1 (2 km od Varaždina i 10 km od Čakovca). Za vas smo osigurali i parkirna mjesta s video nadzorom, te ugodan ambijent i kompletnu infrastrukturnu podršku.

Prostori u kojima se izvodi nastava opremljeni su vrhunskom opremom i instrumentima koji su na raspolaganju za korištenje, isprobavanje i vježbanje.
Prostor je opremljen razglasnom opremom, scenskom rasvjetom, gitarističkim i bas pojačalima vodećih svjetskih proizvođača. Tu su i vrhunski setovi bubnjeva i elektronski bubnjevi za vježbanje, te veliki izbor električnih pijanina i synthesizera, kao i ostale audio opreme.

Kada se mogu upisati?

Upisi su u tijeku cijele godine, dakle, možete se uključiti bilo kad. Grupna nastava u LOOP Glazbenoj Klinici izvodi se u grupama od 2 do 5 polaznika, moguć je i individualni rad “jedan na jedan”.  Ukoliko nemate svoj instrument, svim polaznicima Klinike omogućeno je besplatno korištenje instrumenta u trajanju 2 mjeseca.
Polaznici imaju mogućnost povlaštenog povremenog i trajnog najma instrumenata i glazbene opreme. Također, svi polaznici ostvaruju povoljnije uvjete kupnje instrumenata u našem LOOP music shopu.
Prijaviti se pak možete osobno u našem uredu u Gornjem Kuršancu, Frankopanska 1, telefonski na 098/267-316, e-mailom na klinika@loop.hr, ili pak ispunjavanjem Prijave.

Koje programe nudi LOOP Glazbena klinika?

Polaznici imaju mogućnost priključiti se nekoj od grupa ili dogovoriti individualne sate – kako za pjevanje, tako i za sviranje električne ili akustične gitare, bas gitare, bubnjeva ili klavira/klavijatura. Novi programi koji su u pripremi jesu; harmonika, ukulele i grupno muziciranje (sviranje u bendu).

Postani i ti dio obitelji LOOP Glazbene Klinike. Dobnih ograničenja nema. Predzanje nije bitno 🙂
Vidimo se!