Glazbeni kampovi

Glazbeni kampovi LOOP Glazbene klinike primarno su namijenjeni djeci, točnije učenicima osnovnih i srednjih škola kojima se želi ponuditi zanimljiv, interaktivan i moderan sadržaj tijekom školskih praznika u zimskom, proljetnom i ljetnom terminu. Kampovi nude koristan edukativan i zabavan sadržaj za djecu i mlade, a roditeljima kvalitetno rješenje za zbrinjavanje djece tijekom školskih praznika.

U kampovima mogu sudjelovati djeca početnici, ali i oni koji kao učenici glazbenih škola imaju određeno predznanje. Važno je da žele dio školskih praznika provesti u društvu vršnjaka koji također vole glazbu i kroz koncept radionica s projektnim pristupom iskoristiti vrijeme za učenje sviranja, učenje o instrumentima i glazbenoj opremi te zajedničko muziciranje.

Glazbeni kampovi se primarno održavaju u Varaždinu u prostorima LOOP Glazbene klinike, a moguće je organiziranje kampova i na drugim lokacijama – ovisno o interesu polaznika.

Trajanje kampova

Kampovi traju 5 ili 10 radnih dana.
Postoje poludnevni (4 sata dnevno) i cjelodnevni kampovi (8 sati dnevno).

Koncept kampova

Kampovi se razlikuju po duljini trajanja i razini predznanja polaznika odnosno stupnju zahtjevnosti programa.

Koncept je posložen tako da se polaznici odmah na početku odlučuju za primarni instrument kojeg žele naučiti svirati, ali imaju priliku tijekom trajanja kampa učiti i o ostalim instrumentima, različitoj glazbenoj opremi, glazbenoj produkciji te sviranju u bendu.

Sadržaj kampova:

  • edukacija sviranja temeljnog instrumenta ili pjevanja – do 40 % trajanja kampa
  • edukacija o glazbenoj teoriji, ostalim instrumentima ili pjevanju – do 20 % trajanja kampa
  • slobodno vrijeme za igru, vježbanje i opuštanje (uz nadzor asistenta i/ili nastavnika) – do 10 % trajanja kampa
  • praktični rad, rad u timu i projektni zadatak uz mentora – do 30 % trajanja kampa

Obrok i osvježenja

Za vrijeme poludnevnih kampova polaznicima se osigurava suhi obrok, voće, grickalice i osvježenja u obliku toplih i hladnih napitaka.

Za vrijeme cjelodnevnih kampova polaznicima se osiguravaju doručak, ručak, voće, grickalice i osvježenja u obliku toplih i hladnih napitaka.

Cijene paketa Glazbenih kampova