Klavir i klavijature

Klavir i klavijature su izrazito popularni instrumenti. Edukativni program sviranja klavira i klavijatura u LOOP Glazbenoj Klinici namijenjen je polaznicima koji navedene instrumente još nikad nisu svirali. Ali, namijenjen je i onima koji već imaju određena predznanja koja žele dodatno unaprijediti.

Polaznici edukacije uče osnove koje su zajedničke svim glazbenim stilovima, a nakon toga mogu sami odabrati određeni glazbeni pravac koji ih posebno interesira, pri čemu postoji i mogućnost kombiniranja raznih stilova.

Odaberite smjer glazbenog obrazovanja, bilo klasičnog ili popularnog (jazz, blues, pop, rock i drugo). Polaznike edukacije vode stručni nastavnici s dugogodišnjim iskustvom u predavanju i izvođenju klasične i popularne glazbe. Kroz metodički pristup predavači se prilagođavaju polaznicima i izvođenje nastave podređuju optimalnom razvoju vještina i učenju sviranja.

Grupna ili individualna nastava

Grupna nastava za klavir i klavijature izvodi se u grupama od 2 do 5 polaznika, s mogućnošću individualnog pristupa i prilagođavanja programa unutar grupe.

Individualna nastava u potpunosti je prilagođena određenom polazniku, ovisno o razini glazbenog predznanja i vještini sviranja klavira/klavijatura.

Cijene edukativnih programa sviranja – klavir i klavijature:

  • grupna nastava – sviranje klavijatura za početnike – trajanje nastave 10 mjeseci, 1 školski sat tjedno, rad u grupi 3 – 5 polaznika (fiksni raspored, dostupne i grupe vikendom) – 40,00 EUR mjesečno
  • osnove sviranja klavira i klavijatura – rad u grupi od 2 do 5 polaznika, 1 školski sat tjedno (raspored u dogovoru s predavačem) – 17 EUR/šk.sat,
  • kreativne napredne tehnike sviranja klavira i klavijatura – individualni rad, (raspored u dogovoru s predavačem) – 20 EUR/šk.sat.

Prijave i više informacija

Prijave za edukaciju sviranja klavira/klavijatura u LOOP Glazbenoj klinici moguće su putem prijavnice na našem webu ovdje, putem e-maila klinika@loop.hr ili telefonski na 098/267-316.

Više informacija dostupno je i na našoj službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/LoopGlazbenaKlinika/