Klavir

Edukativni program sviranja klavira i klavijatura namijenjen je polaznicima koji navedene instrumente još nikad nisu svirali, ali i onima koji već imaju određena predznanja koja žele dodatno unaprijediti.

Polaznici edukacije uče osnove koje su zajedničke svim glazbenim stilovima, a nakon toga mogu sami odabrati određeni glazbeni pravac koji ih posebno interesira, pri čemu postoji i mogućnost kombiniranja raznih stilova.

U odabiru smjera glazbenog obrazovanja, bilo klasičnog ili popularnog (jazz, blues, pop, rock…), polaznike edukacije vode stručni nastavnici s dugogodišnjim iskustvom u predavanju i izvođenju klasične i popularne glazbe.

Grupna ili individualna nastava

Grupna nastava izvodi se u grupama od 2 ili 5 polaznika, s mogućnošću individualnog pristupa i prilagođavanja programa unutar grupe.

Individualna nastava u potpunosti je prilagođena određenom polazniku, ovisno o razini glazbenog predznanja i vještini sviranja klavira/klavijatura.

Cijene edukativnih programa sviranja klavira/klavijatura:

  • osnove sviranja klavira/klavijatura – rad u grupi od 2 ili 5 polaznika, 1 školski sat tjedno – 380,00 kn/mjesečno,
  • kreativne napredne tehnike sviranja klavira/klavijatura – individualni rad, paket 5 školskih sati (raspored u dogovoru s predavačem) – 550,00 kn.

Prijave i više informacija

Prijave za edukaciju sviranja klavira/klavijatura u LOOP Glazbenoj klinici moguće su putem e-maila klinika@loop.hr ili telefonski na 099/731-6785 ili 040/310-999.

Više informacija dostupno je i na našoj službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/LoopGlazbenaKlinika/

Molimo da uzmete u obzir da osobne podatke polaznika i zainteresiranih tretiramo u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).