Dino Jelusić na LOOP Glazbenoj klinici na Špancirfestu

Poznati hrvatski rock pjevač Dino Jelusić i ove će godine biti naš gost na LOOP Glazbenoj klinici na Špancirfestu.

Nakon odlične Masterclass pjevačke radionice, koju je u sklopu LOOP Glazbene klinike održao na Špancirfestu prošle godine, i nastupa na našoj uličnoj pozornici koji se još pamti, odlučio nas je i ovog puta posjetiti te nam na taj način pružiti podršku. Doći će nam u Varaždinsku kuću u Gajevoj ulici odmah prvog dana Špancirfesta, u petak 23. kolovoza, u poslijepodnevnim satima.

Dino Jelusić je još kao dječak 2003. godine pobijedio na dječjem Eurosongu u Danskoj i već se tada dalo naslutiti da je pred njim svijetla pjevačka budućnost. Otada je izgradio zavidnu karijeru te se, između ostaloga, može pohvaliti brojnim nastupima u Hrvatskoj i inozemstvu, kao i članstvom u popularnom Trans-Siberian Orchestru.

Član je i hrvatskog benda Animal Drive, a posebnu pažnju i simpatije hrvatske javnosti zadobio je sudjelovanjem u posljednjoj sezoni HRT-ovog showa Zvijezde pjevaju. U tom je showu nastupio u paru s mladom glumicom Tarom Thaller s kojom je, zahvaljujući odličnim vokalnim, ali i scenskim izvedbama – osvojio prvo mjesto.

Vjerujemo da će i posjetitelje Špancirfesta kod Varaždinske kuće počastiti pokojom nezaboravnom izvedbom. Jako se veselimo te vas pozivamo: pridružite nam se!