Edukacija uz jednog od najiskusnijih varaždinskih bubnjara

Želite li naučiti ili usavršiti sviranje bubnjeva? I to uz jednog od najiskusnijih bubnjara u Varaždinu i okolici?

Javite nam se u LOOP Glazbenu kliniku te upišite redovni edukativni program sviranja bubnjeva. Educirati ćete se pod vodstvom poznatog varaždinskog bubnjara s dugogodišnjim „sviračkim stažem“.

Veliki zaljubljenik u ritam Ivan Kronja svirao je i dan-danas svira u brojnim bendovima, među kojima su i varaždinski Rikverc bend, Vrulja te Crna kronika. Svoje ogromno znanje i iskustvo rado prenosi na polaznike edukacije sviranja bubnjeva u LOOP Glazbenoj klinici. Pri tome vodeći pritom brigu o mogućnostima i afinitetima svakog od polaznika, njihovoj dobi, predznanju, preferencijama… Sviranje bubnjeva uz Ivana – prava je privilegija!

Jedan od njegovih učenika je i najmlađi polaznik LOOP Glazbene klinike, mali Noa. Odlično usvaja sve što mu prenese njegov mentor. Otkrio nam je i da je nedavno od Djeda Mraza dobio male bubnjeve, na kakvima već nekoliko mjeseci uči kod nas. Zahvaljujući njima sada može vježbati i kod kuće, pa je napredak tim brži. Mi tvrdimo da u Noi leži ogroman potencijal, a vi procjenite jesmo li u pravu. 🙂

Želite li i vi upisati svoje dijete ili sebe osobno u neki od edukativnih programa LOOP Glazbene klinike u Gornjem Kuršancu, Frankopanska 1, prijaviti se možete na e-mail klinika@loop.hr ili na brojeve telefona 040/310-999 ili 099/731-6785.