Izložba instrumenata i glazbene opreme

Kao i prethodne dvije godine, u sklopu LOOP Glazbene klinike na Špancirfestu, bit će organizirana zanimljiva izložba 30-ak glazbenih instrumenata i razne glazbene opreme. Namijenjena je svima zainteresiranima, bez obzira na dob i glazbeno predznanje.

U Varaždinskoj kući svih 10 dana festivala

Izložba će biti smještena u Varaždinskoj kući u Gajevoj ulici, tijekom svih 10 dana trajanja festivala, a posjetitelji će je moći razgledati svakodnevno u vremenu od 10:00 do 20:00 sati. Izloženi će biti razni modeli klavira, synteshizera, gitara i bubnjeva, kao i ukulele, violine, trube, pojačala, mikrofoni, zvučne kutije i drugo.

Osim što će moći razgledati izložene instrumente i opremu, svi koji posjete izložbu u Varaždinskoj kući, moći će ih i isprobati. Sve dodatne informacije vezane uz instrumente i opremu, ali i mogućnosti kupnje ili iznajmljivanja, dat će im na licu mjesta djelatnici LOOP music shopa.

Razgled izložbe – besplatan

Razgled izložbe je, kao i svi ostali sadržaji i programi LOOP Glazbene klinike na Špancirfestu – besplatan, a za posjetitelje su i ovog puta pripremljene zanimljivi i vrijedni pokloni.

Zainteresirani će moći dobiti i vauchere s popustima na kupnju instrumenata u LOOP music shopu u Ulici Stanka Vraza 6 u Varaždinu, kao i za upis u redovan program edukacije LOOP Glazbene klinike koji počinje u rujnu.

 

IZLOŽBA INSTRUMENATA I GLAZBENE OPREME

Varaždinska kuća, Gajeva ulica

23. kolovoza 2019. – 1. rujna 2019.

od 10:00 do 20:00 sati

 

Više o ovom i drugim sadržajima i programima LOOP Glazbene klinike na Špancirfestu 2019 na: https://klinika.loop.hr/loop-glazbena-klinika-i-ove-godine-na-spancirfestu-jos-bolja-i-sadrzajno-bogatija/.