Kristian Terzić – prezentacija CASIO

Želite li doznati više o CASIO klavijaturama i sintisajzerima, nemojte propustiti Masterclass radionicu vrhunskog intrumentalista Kristiana Terzića. On će u sklopu LOOP Glazbene klinike u Varaždinskoj kući u Gajevoj ulici 28. kolovoza održati prezentaciju na navedenu temu.

Kristian Terzić je višestruki dobitnik stručne nagrade „Status“ Hrvatske glazbene unije, za najinstrumentalistu godine u kategoriji „Zabavna, Pop-Rock i Urbana glazba“ – Klavijature. Od 2013. godine je oficijalni artist za CASIO (Hrvatska-Njemačka) za klavijature i sintisajzere, te je već predstavljao CASIO klavijature na najvećim svjetskim glazbenim sajmovima kao što su NAMM Show u Los Angelesu i Musikmesse u Frankfurtu.

S istom zadaćom Kristian Terzić dolazi u Varaždin gdje će održati Masterclass radionicu u sklopu LOOP Glazbene klinike, te predstaviti najnovije modele klavijatura, klavira i stage piana iz palete CASIO proizvoda.

Prijavite svoje sudjelovanje na klinika@loop.hr, te nas posjetite 28. kolovoza u Varaždinskoj kući u Gajevoj ulici. Veselimo se druženju s Vama!

 

KRISTIAN TERZIĆ – Masterclass radionica – prezentacija CASIO

Varaždinska kuća u Gajevoj ulici

28. kolovoza 2019. godine, od 18:00 sati

 

Više o Kristianu Terziću na: http://www.kristianterzic.com/.