Loop Glazbena Klinika: upišite moderne programe glazbene edukacije

Pravi je trenutak da se odlučite za moderan program glazbene edukacije. Bilo da ste početnik ili glazbenik s iskustvom, LOOP Glazbena Klinika vam nudi poticajno okruženje u kojem možete poraditi na postojećim i steći nove vještine sviranja instrumenata, pjevanja i sviranja u bendu. I to nije sve…

Tijekom Špancirfesta 2018. godine, već drugu godinu za redom, osmislili smo, predstavili i održali jedinstveni program kratkih glazbenih radionica pod imenom LOOP glazbena klinika. Odlučili smo ovaj koncept proširiti i ponuditi cjeloviti program modernih edukativnih sadržaja namijenjenih svim dobnim skupinama, neovisno o predznanju i starosnoj dobi.

LOOP glazbena klinika je otvorila svoja vrata u rujnu na lokaciji Varaždin, Kratka ulica 4. Svi zainteresirani imaju priliku učiti od vrhunskih glazbenika i predavača, dinamikom i tempom prilagođenima pojedincima.

Polaznicima su na raspolaganju vrhunski uvjeti u poticajnom okruženju, učenje na nasuvremenijim instrumentima i opremi, te niz dodatnih sadržaja uz standardni program poduka sviranja.

Polaznici tako imaju priliku uz učenje sviranja, raditi na osnovnim i naprednim tehnikama sviranja pojedinog instrumenta, naučiti ili pojačati svoja znanja o glazbenoj teoriji, učiti o zvuku, kao i o opremi i audio produkciji za live nastupe i studijsko snimanje. Osim toga, svi zainteresirani će imati priliku naučiti ponešto i o drugim glazbenim instrumentima i opremi.

LOOP Glazbena klinika – redovni program edukacije

Sve gore navedeno i još puno više od jeseni nudimo kao redovni edukacijski program, i to za slijedeće skupine instrumenata:

 • Akustična gitara
 • Električna gitara
 • Bass gitara
 • Klavir
 • Synthesizer
 • Bubnjevi
 • Pjevanje
 • Sviranje u bendu

U Loop Glazbenoj Klinici nema dobnih ograničenja. Preporučena dobna granica za najmlađu populaciju jest 3. razred osnovne škole ili navršenih 8 godina (ali nisu isključeni i mlađi polaznici ukoliko imaju interes i predispozicije). Gornja dobna granica? Ne postoji!

Po čemu je Loop glazbena klinika posebna? Što nudimo?

 • Rad s najboljim glazbenicima sa scene i vrhunskim predavačima
 • Obavezna audicija prije definiranja optimalnog programa i razine edukacije
 • Moderan i učinkovit program
 • Mogućnost korištenja instrumenata škole
 • Mogućnost nabavke instrumenata i opreme po povoljnim cijenama na rate
 • Dodatni besplatni sadržaji
 • Uključeno savjetovanje i usmjeravanje pri odabiru programa edukacije, instrumenta i prateće opreme
 • Rad i učenje na najmodernijim i najpoznatijim instrumentima i glazbenoj opremi
 • MasterClass radionice s najboljim instrumentalistima
 • Produkcijski nastupi uz projektni pristup sa školskim bendom, uz vrhunsku produkciju
 • Mogućnost individualnog pristupa polaznicima
 • Različiti stupnjevi poduke u 3 razine: početnik, amater i profesionalac

Osim toga, u LOOP Glazbenoj Klinici će polaznici redovnih i izvanrednih edukacijskih programa imati mogućnost sudjelovanja u dodatnim sadržajima besplatno ili po povoljnijim uvjetima, poput dodatnih individualnih sati, poludnevnih i jednodnevnih specijaliziranih radionica i predavanja, prezentacija novih proizvoda, klinika, kampova za vrijeme trajanja školskih praznika, organizirane odlaske na koncerte i glazbena događanja (sajmovi, festivali) i slično.

Radionice, klinike, kampovi i produkcije

Svim polaznicima je omogućeno sudjelovanje na dodatnim radionicama, klinikama i kampovima besplatno ili po povoljnijim uvjetima. Tako će se vikendima i u terminima za vrijeme trajanja školskih praznika održavati specijalizirane radionice na temu društvenih medija u funkciji promocije glazbe, radionice pregovaranja i ugovaranja svirki, radionice na temu korištenja i podešavanja glazbenih instrumenata i opreme (setup gitare, osnove i napredno korištenje efekata, osnove i napredno korištenje pojačala, i slično) i tako dalje. Osim toga, u planu su i tjedni, tematski glazbeni kampovi za vrijeme trajanja praznika za djecu i početnike, kao i glazbene klinike s vrhunskim i poznatim glazbenicima, instrumentalistima i producentima.

Najam ili kupnja instrumenata

Kako bismo polaznicima i njihovim roditeljima olakšali proces nabavke instrumenta koji im je potreban za učenje, nudimo mogućnost najma različitih instrumenata, u nekoliko cjenovnih razreda, novih ili rabljenih, kao i mogućnost kupnje instrumenta na rate bez kamata.

Što je sve još na raspolaganju polaznicima

Uz redovni program edukacija koji će započinjati i završavati kao i školska godina, polaznici se u bilo kojem trenutku mogu javiti i započeti s edukacijom kada i kako im to odgovara. Osobito je važno naglasiti da su u LOOP Glazbenoj Klinici dobro došli i zreli/postojeći glazbenici koji bi s našim stručnjacima voljeli poraditi na svojim vještinama i dodatnim pripremama. Također, dostupni su i prilagođeni programi za bendove – od usavršavanja vještina, prostora za vježbanje uz mentora, savjetovanja (teme poput promocije benda, osnove prodaje i pregovaranja, slaganje zvuka itd.).

Cijene edukacije i radionica

Osnove sviranja instrumenta (gitara, bas, bubnjevi, klavir i klavijature) / pjevanje za djecu i početnike: 380,00 Kn mjesečno (5 školskih sati)
Kreativne i napredne tehnike sviranja instrumenta (gitara, bas, bubnjevi, klavir i klavijature) / pjevanje: 460,00 Kn mjesečno (5 školskih sati)
Individualni sati za početnike: 120 Kn po satu
Individualni sati za napredne: 150 Kn po satu

U mjesečni paket su uključeni:

– Redovnih do 5 školskih sati nastave za gitaru, bas, klavir i klavijature, pjevanje i bubnjeve,

 • teorija glazbe i solfeggio prilagođeni pojedincu / pojedinom instrumentu (do maksimalno 15% satnice)
 • redovna nastava uz odabrani instrument ili pjevanje, koja uključuje nužni teoretski dio i puno praktičnog rada
 • nastavni materijal, primjeri i vježbe

Dodatno, naši polaznici imaju na izbor i dodatne besplatne opcije:

– 1 besplatnu radionicu s povezanom temom o odabranom instrumentu, ili bilo koja druga tema od interesa (primjer: osnove brige o instrumentu i održavanja, korištenje i podešavanje glazbene opreme, društvene mreže za glazbenike, trikovi i savjeti, itd.)
– 30% popusta na ostale sadržaje u Loop Glazbenoj Klinici: poludnevne i cjelodnevne radionice s vrhunskim glazbenicima i predavačima, i zimske, proljetne i ljetne kampove

Polaznicima nudimo mogućnost besplatnog korištenja instrumenta i opreme u prva 2 mjeseca pohađanja redovne nastave. Također, polaznicima je omogućena kupnja i najam instrumenata i glazbene opreme, po povlaštenim uvjetima u trgovini LOOP glazbene agencije.

Prijave i više informacija

Prijavite se za edukaciju u LOOP Glazbenoj Klinici putem prijavnice na našem webu: OVDJE.
Molimo da uzmete u obzir kako osobne podatke polaznika i zainteresiranih tretiramo u skladu s GDPR – uredbom o zaštiti osobnih podataka.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, javite nam se putem emaila na klinika@loop.hr.

Više informacija je dostupno na našem webu www.klinika.loop.hr i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/LoopGlazbenaKlinika/.