Neven Mehun – bubnjarska klinika

Mladi varaždinski glazbenik Neven Mehun, održat će u sklopu LOOP Glazbene klinike na Špancirfestu, bubnjarsku kliniku u Varaždinskoj kući u Gajevoj ulici. Njegova radionica će biti održana 24. kolovoza umjesto radionice Borisa Dugog-Novačkog Zambe koji nažalost, neće biti u mogućnosti tog dana održati ranije najavljenu gitarističku kliniku.

Odlučeno je stoga da se u sklopu LOOP Glazbene klinike organizira i jedna bubnjarska klinika, što će zasigurno obradovati brojne bubnjare. Tim više što će je voditi vrhunski glazbenik s bogatim iskustvom.

Neven Mehun je završio studij bubnjeva na Muzičkom konzervatoriju u Beču. Aktivno djeluje kao pedagog (Rock Akademija, Učilište za jazz i popularnu glazbu, LOOP Glazbena klinika) i glazbenik u sastavima različitih profila (Zack Dust, Yogi Lonich, Nikola Stanošević, Stefan „Pista“ Bartus, Varaždin jazz band, The Quartet, Scifidelity Orchestra, Ivan Vragolovich, Sara Renar i mnogi drugi).

Već je bio naš gost na Špancirfestu 2018. godine, kada je održao vrlo zanimljivu i poučnu radionicu. Želite li ove godine čuti što ima za reći i pokazati – prijavite se za sudjelovanje na e-mail klinika@loop.hr. Veselimo se Vašem dolasku!

 

NEVEN MEHUN – Masterclass radionica – bubnjarska klinika

Varaždinska kuća u Gajevoj ulici

24. kolovoza 2019. godine, od 18:00 sati