Nova Masterclass radionica Ivane Galić u Varaždinu – 5. listopada

Nakon vrlo uspješnih Masterclass radionica održanih u sklopu LOOP Glazbene klinike na Špancirfestu 2019, LOOP Glazbena agencija organizira novu Masterclass radionicu renomirane vokalistice Ivane Galić u Varaždinu.

Ivana Galić održala je nedavno Masterclass radionicu u sklopu Špancirfesta, a zbog iznimno velikog interesa odlučili smo je pozvati natrag. S veseljem je prihvatila naš poziv te će 5. listopada 2019. godine u prostorima LOOP Glazbene klinike u Kratkoj ulici 4 u Varaždinu održati radionicu u trajanju od 4 školska sata, u vremenu od 13 do 16 sati.

Ivana Galić će sa sudionicima radionice raditi na tehnici i interpretaciji pa će biti riječi o pravilnom izgovoru, improvizaciji, slobodi interpretacije, projekciji tona, vokalnim stilovima, miješanom, govornom, prsnom tonu, falsetu, kopftonu, beltu i slično.

Radionica će biti koncipirana kao individualni rad pred grupom pa zainteresirani polaznici trebaju pripremiti jednu ili dvije pjesme na kojima će, svaki posebno, raditi s mentoricom pred ostalim polaznicima.

Cijena radionice je 350 kuna po sudioniku, a prijave se primaju do 4. listopada 2019. godine na e-mail klinika@loop.hr ili na brojeve telefona tel: 042/421-186, 099/731-6785.