Zasvirajte na pozornici LOOP Glazbene klinike na Špancirfestu

I ove godine u sklopu LOOP Glazbene Klinike, svim novim i starim glazbenim nadama osigurali smo pozornicu, infrastrukturu s kompletnom opremom – od razglasa, instrumenata, do profesionalnog light-a i kompletnu podršku da po prvi ili n-ti puta iskuse sviranje na pravoj uličnoj pozornici.

Sigurno ste oduvijek htjeli zasvirati na ulici. Sigurno ste se bezbroj puta zapitali kakav li je to osjećaj svirati za slučajne prolaznike i dobronamjernike. LOOP Glazbena Klinika i LOOP glazbena agencija vam to ove godine omogućavaju, na pozornici ispred Varaždinske kuće u Gajevoj ulici. Nije tajna da će s Vama jammati i naši predavači 😉

Sve što vam treba jest dobra volja, malo pozitivne treme i nešto uvježbanog repertoara. Ukoliko biste htjeli zasvirati na našoj pozornici, javite nam se čim prije, jer su termini ograničeni.

Pozornica i oprema su vam na raspolaganju u razdoblju od 16:30 do 18:00 sati, svaki dan za vrijeme trajanja Špancirfesta.

Svoju prijavu nam pošaljite na email klinika@loop.hr, a za sva dodatna pitanja smo vam dostupni na chat-u preko inboxa na fejsu @LOOP Glazbena Klinika.