O tajnama sviranja gitare učite od svestranog Nenada Resnika

Želite naučiti svirati gitaru ili već imate određeno predznanje i vještine koje biste rado usavršili? Htijeli biste naučiti više o tehnikama blues, rock i country sviranja gitare, ali da se pritom vodi brige o Vašim mogućnostima i afinitetima? Navedeno možete ostvariti u LOOP Glazbenoj klinici u Kratkoj ulici 4 u Varaždinu, i to uz mentorstvo jednog od ponajboljij i najsvestranijih gitarista na području sjeverozapadne Hrvatske Nenada Resnika.

Poznati varaždinski gitarist i kompozitor te inicijator osnivanja Hrvatske udruge glazbenika Varaždin, već 40-ak godina svira s raznim varaždinskim rock, jazz i C&W bendovima. Godine 2016. osvojio je nagradu “The Akademia“ iz Los Angelesa za najbolji EP album u kategoriji  “Alternative rock“ za album “Urgent Intervention“ Farpoint Stationa.

Njegovo glazbeno umijeće i znanje su ogromni, a s veseljem ih prenosi na polaznike redovnog programa edukacije sviranja gitare u LOOP Glazbenoj klinici. Prijave za edukaciju moguće su putem Prijave, odnosno na e-mail klinika@loop.hr ili na brojeve telefona 042/421-186 i 099/731-6785.

Nenad Resnik nedavno je u sklopu LOOP Glazbene klinike na Špancirfestu održao Masterclass radionicu – gitarističku kliniku nakon koje je s polaznicima redovne edukacije sviranja gitare zasvirao na uličnoj pozornici ispred Varaždinske kuće. Polaznici su tako dobili priliku prezentirati naučeno pred brojnijom publikom, te su šetače oduševili svirkom.