Stigla nova kolekcija Orange pojačala uz poseban Halloween popust na narančasto!

U naš shop u Vrazovoj 6, Varaždin je stigla nova pošiljka Orange pojačala. Iskoristite priliku i umjesto bundeve koja će s vremenom istruliti, uzmite pojačalo vječne narančaste boje!

Povijest klasičnog i modernog Brit zvuka

Orange Amps je jedan od vodećih svjetskih proizvođača gitarskih i bass pojačala. Njihova povijest seže još u daleku 1968. godinu kada je ova britanska tvrtka pokrenula proizvodnju po mnogima najboljih pojačala ikada. Ove godine se obilježava 50. godišnjica postojanja tvrtke i brenda Orange Amps.

 

Tvrtka Orange je kroz svoju bogatu povijest naravno imala uspona i padova, gdje je čak krajem 70-ih bilo vrlo upitno što će se desiti s tvrtkom, pa je tijekom 80-ih izrađivana vrlo limitirana količina pojačala. U jednom trenutku kroz 90.-e je čak veliki Gibson licencirao ime Orange pojačala i kroz 4 godine proizvodio nekoliko reissue-a.

Nova era Orange pojačala se desila krajem 90.-ih kad je brend vraćen originalnom začetniku Cliffordu Cooperu, a u ponovnoj masovnoj popularizaciji je značajno pomogao Noel Gallagher koji je gotovo isključivo svirao na Orange pojačala u ranim fazama mega popularnog Oasisa.

Danas su Orange pojačala sveprisutna, i mnogi glazbenici uopće ne dvoje kod odabira pravog Brit-sounding pojačala, bilo da je riječ o classic rock, hard rock i „tradicionalnijem“ zvuku, ili da se radi o novim generacijama glazbenika s novim zvukom.

Paleta njihovih proizvoda je danas uistinu velika. Od reizdanja najpopularnijih pojačala kroz povijest, pa sve do sasvim novih modela gitarskih i bass pojačala i kabineta.

Poseban Halloween popust na cjelokupnu Orange ponudu u LOOP-u

U LOOP Shop je stigla nova pošiljka Orange pojačala. Uz novu smo pošiljku pojačala karakteristične narančaste boje (ima naravno i crnih) osigurali poseban Halloween popust od 10% na našu cjelokupnu ponudu Orange pojačala. Popust možete iskoristiti kupnjom putem našeg webshopa za narudžbe zaprimljene do zaključno 1.11.2018. u 23:59 ili u našem shopu u Vrazovoj 6, Varaždin 30. i 31.10.2018. (radno vrijeme shopa je od 9:00 – 19:00 sati).

Našu ponudu Orange pojačala možete pogledati u našem webshopu: https://loop.hr/?s=orange

Dodatne pogodnosti za naše kupce i polaznike LOOP Glazbene Klinike

Svim kupcima Orange pojačala tijekom akcije omogućavamo 2 besplatna sata učenja sviranja gitare ili bass gitare u LOOP Glazbenoj Klinici (termin se utvrđuje naknadno nakon obavljene prijave putem emaila na klinika@loop.hr).

Svim našim polaznicima edukacijskih programa u LOOP Glazbenoj Klinici u sklopu ove akcije odobravamo i dodatnih 5% popusta na kompletan Orange Amps asortiman. Naši polaznici i inače ostvaruju dodatne popuste i pogodnosti pri kupnji ili najmu instrumenata i glazbene opreme.

Saznajte više o LOOP Glazbenoj Klinici na https://klinika.loop.hr ili na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/LoopGlazbenaKlinika.