Svirke na uličnoj pozornici LOOP Glazbene klinike

Dobro svirate i/ili pjevate i imate želju nastupiti pred publikom na ovogodišnjem Špancirfestu? No, nemate potrebne instrumente, odnosno opremu, ili Vam jednostavno nedostaje malo hrabrosti?

Odvažite se i prijavite za svirku na uličnoj pozornici LOOP Glazbene klinike, koja će za vrijeme ovogodišnjeg Špancirfesta (od 23. kolovoza do 1. rujna), biti postavljena ispred Varaždinske kuće u Gajevoj ulici.

LOOP Glazbena agencija i LOOP music shop osiguravaju intrumente i opremu, kao i rasvjetu i potrebnu dodatnu podršku. Na Vama je samo da se prijavite na e-mail klinika@loop.hr, a mi ćemo Vas povratno kontaktirati radi eventualnog dogovora termina.

Pozornica i oprema bit će na raspolaganju zainteresiranima svakodnevno od 17 do 18, te od 20 do 22 sata, svih 10 dana trajanja festivala. Opcije su otvorene i za očekivati je da će se i voditelji Masterclass radionica i polaznici, ali i slučajni prolaznici, također pridružiti uličnoj svirci. Kao što je to prošle godine, sasvim neočekivano, učinio Damir Urban koji se na uličnoj pozornici pridružio dvojcu Fakustix, te time oduševio i njih i šetače.

Ne gubite vrijeme i prijavite se što prije. Nemojte da Vam poslije bude žao.