Upisi u redovne programe edukacije LOOP Glazbene klinike

U tijeku su upisi u redovne programe LOOP Glazbene klinike koja tijekom cijele godine nudi redovne edukativne programe sviranja i pjevanja, u vrhunskim uvjetima rada i u poticajnom okruženju. Programi su namijenjeni djeci, početnicima, amaterima, ali i profesionalcima, bez obzira na preferirane stilove glazbe i glazbeno predznanje. Edukacija se izvodi kroz rad u grupama za 2 do 5 polaznika ili kroz individualne sate, gdje je nastava prilagođena afinitetima, mogućnostima i potrebama konkretnog polaznika.

Po čemu smo drugačiji?

LOOP Glazbena klinika svojim polaznicima nudi moderan i učinkovit program, uz vrhunske predavače s bogatim glazbenim iskustvom. Rad i učenje odvijaju se na suvremenim instrumentima i glazbenoj opremi. Nudimo mogućnost besplatnog korištenja instrumenta u trajanju do dva mjeseca, a nakon toga najam ili kupnju instrumenata po povoljnijim uvjetima u LOOP music shopu, u Ulici Stanka Vraza 6 u Varaždinu. Osim navedenog, svojim polaznicima nudimo i dodatne besplatne sadržaje koje organiziramo kroz godinu.

Kako se prijaviti?

Prijave za edukaciju u LOOP Glazbenoj klinici moguće su putem Prijave, odnosno na e-mail klinika@loop.hr ili na brojeve telefona 042/421-186 i 099/731-6785. Više informacija dostupno je na našem webu klinika.loop.hr, u kategorijama PROGRAMI i O NAMA.