Nastupite na uličnoj pozornici LOOP Glazbene klinike na Špancirfestu

Odbrojavamo dane do početka najvećeg varaždinskog festivala Špancirfesta te polako popunjavamo raspored svirki na uličnoj pozornici LOOP Glazbene klinike na Špancirfestu, koja će ove godine biti smještena ispred Varaždinske kuće u Gajevoj ulici.

Brojni su već iskoristili priliku te se odazvali na naš poziv upućen manje ili više afirmiranim glazbenicima, odnosno glazbenim sastavima da zapjevaju i zasviraju na uličnoj pozornici koju će LOOP Glazbena agencija opremiti svom potrebnom opremom i instrumentima. Prijave primamo do popunjavanja termina, pa ne želite li propustiti ovu odličnu priliku da na potpuno opremljenoj pozornici predstavite šetačima svoje glazbeno umijeće, javite nam se i vi što prije na klinika@loop.hr.

I ove godine na festivalu – Gungula

Jedan od glazbenih sastava koji će ove godine nastupiti na uličnoj pozornici LOOP Glazbene klinike na Špancirfestu je Gungula, bend koji je već lani bio naš gost te je izazvao vrlo velik interes šetača. Stoga se veselimo vidjeti ih i čuti opet.

Gungula
Gungula

Radi se o mladom zagrebačkom jazz bendu sastavljenom od djevojaka koje, kako kažu, jazz glazbu vole više od uobičajene buke svakodnevnog života te su spremne spremne žrtvovati svoje vrijeme i tišinu kako bi svirale istu. Broj članova Gungule ovisi o vremenu, prostoru i vrsti glazbe koju odluče svirati, no na svakoj njihovoj svirci naći će se barem jedna gitara, kontrabas, violina i poneki puhači instrument. Često nastupaju po festivalima, a i Špancirfest im je očito jako drag.

Potražite ih kod Varaždinske kuće u Gajevoj ulici 30. kolovoza i 1. rujna, od 20:00 sati. Vjerujte nam, nećete požaliti!