U tijeku upisi u redovne programe edukacije u LOOP Glazbenoj klinici

Samo nas nekoliko dana dijeli do početka nove školske godine s kojom počinju i redovni edukativni programi LOOP Glazbene klinike, smještene u Kratkoj ulici 4 u Varaždinu. U tijeku su upisi pa iskoristite priliku i upišite sebe ili svoje dijete u jedan ili više redovnih edukativnih programa sviranja i pjevanja.

Programi su namijenjeni za djecu, početnike, amatere, ali i profesionalce, bez obzira na preferirane stilove glazbe i glazbeno predznanje. Edukacija se izvodi u vrhunskim uvjetima rada i u poticajnom okruženju, i to kroz rad u grupama za 2 do 5 polaznika ili kroz individualne sate. Ukoliko niste sigurni što bi upisali – iskoristite mogućnost besplatnog sudjelovanja u uvodnom satu.

Po čemu smo drugačiji?

LOOP Glazbena klinika svojim polaznicima nudi moderan i učinkovit program uz vrhunske predavače s bogatim glazbenim iskustvom, te rad i učenje na suvremenim instrumentima i glazbenoj opremi. Polaznici LOOP Glazbene klinike dobivaju i mogućnost besplatnog korištenja instrumenta u trajanju od dva mjeseca. Nakon toga mogući su najam ili kupnja instrumenata po povoljnijim uvjetima u LOOP music shopu u Ulici Stanka Vraza 6 u Varaždinu. Osim navedenog, polaznicima LOOP Glazbene klinike nudimo i dodatne besplatne sadržaje koje organiziramo kroz godinu.

Kako se prijaviti?

Prijave za edukaciju u LOOP Glazbenoj klinici moguće su putem Prijave, odnosno na e-mail klinika@loop.hr ili na brojeve telefona 042/421-186 i 099/731-6785. Više informacija dostupno je na klinika.loop.hr u kategoriji O nama.