Učite svirati klavir uz iskusnog Darka Golubića

Učite svirati klavir uz iskusnog Darka Golubića

Želite li naučiti svirati klavir, klavijature, odnosno synthesizer, u LOOP Glazbenoj klinici to možete uz poznatog klavirista i predavača Darka Golubića.

Kao dugogodišnji klavirist, ali i korepetitor, orguljaš, učitelj, kompozitor i studijski glazbenik, pohvaliti se može iznimno bogatom glazbenom karijerom i suradnjom s brojnim afirmiranim glazbenicima, kao i velikim iskustvom u pedagoškom radu.

Stoga, želite li učiti od uspješnog glazbenika s dugogodišnjim iskustvom, koji će za Vas odabrati program u skladu s Vašim mogućnostima, znanjem i preferencijama – upišite redovni program edukacije sviranja klavira uz mentora Darka Golubića u LOOP Glazbenoj klinici u Kratkoj 4 u Varaždinu.

Upisi su i tijeku, a prijave primamo putem Prijave, odnosno na e-mail klinika@loop.hr ili na brojeve telefona 042/421-186 i 099/731-6785.

Darko Golubić nedavno je održao nekoliko radionica u sklopu LOOP Glazbene klinike na Špancirfestu 2019, a njegov nastup uz Dinu Jelusića na uličnoj pozornici ispred Varaždinske kuće još se pamti.