Počeo ciklus besplatnih oglednih satova u LOOP Glazbenoj klinici

Oglednim satom pjevanja, kojeg je vodila profesorica Martina Jakšić Rodiger, počeo je jučer ciklus besplatnih uvodnih (oglednih) satova u LOOP Glazbenoj klinici.

Ogledni satovi se tijekom ovog tjedna održavaju u prostorima u Kratkoj 4, gdje se održavaju svi redovni programi edukacije LOOP Glazbene klinike. Organizirali smo ih kako bi zainteresiranima omogućili da se potpuno besplatno upoznaju s našim programima, predavačima i pogodnostima koje nudimo našim polaznicima.

Nakon oglednog sata pjevanja, u nastavku tjedna će, na istom mjestu, biti održani i ogledni satovi sviranja bas gitare, akustične/električne gitare, bubnjeva te klavira/klavijatura/synthesizera.

U srijedu, 18. rujna 2019., od 17 do 18 sati na rasporedu je besplatni sat sviranja bas gitare, a od 18 do 19 sati besplatni sat sviranja akustične/električne gitare.

U petak, 20. rujna 2019., od 17 do 18 sati bit će održan besplatni sat sviranja bubnjeva , a nakon toga, od 18 do 19 sati i besplatni ogledni sat sviranja klavira/klavijatura/synthesizera.

Iskoristite priliku i na licu mjesta provjerite što sve nudi LOOP Glazbena klinika. Svi su dobrodošli!

Što sve nudimo?

Edukativni programi sviranja i pjevanja LOOP Glazbene klinike namijenjeni su za djecu, početnike, amatere, ali i profesionalce, a izvode se kroz rad u grupama za 2 do 5 polaznika ili kroz individualne sate. Svojim polaznicima nudimo moderan i učinkovit program uz vrhunske predavače s bogatim glazbenim iskustvom te rad i učenje na suvremenim instrumentima i glazbenoj opremi.

Polaznici LOOP Glazbene klinike dobivaju i mogućnost besplatnog korištenja instrumenta u trajanju od dva mjeseca. Nakon toga mogu iznajmiti ili kupiti instrument po povoljnijim uvjetima u LOOP music shopu u Ulici Stanka Vraza 6 u Varaždinu. Osim navedenog, svojim polaznicima nudimo i razne dodatne sadržaje kroz godinu – besplatno ili po povoljnijim uvjetima.

Prijave za edukaciju u LOOP Glazbenoj klinici moguće su putem Prijave, odnosno na e-mail klinika@loop.hr ili na brojeve telefona 042/421-186 i 099/731-6785.